26.11.2015

Kotkan paras kumppanuustalo - Kumppanuustalo Viikari




Kuva: pixabay.com

Meillä suomalaisilla on yleisesti heikko itsetunto ja vähättelemme sitä mitä meillä on ja mitä olemme saavuttaneet. Tekisimmekö tällä kertaa poikkeuksen ja nostaisimme jalustalle tämän yhteisen hyvän saavutuksen.

Meillä on aivan mahtava yhteisöllinen paikka, jossa on entiseen verrattuna runsaasti tilaa. Paikka, jossa yhdistyksille ja ryhmille on luotu erinomaiset mahdollisuudet toimia. Olkaamme kerrankin ylpeitä tästä! Jätetään turha vaatimattomuus pois - kyllä Kotkassa osataan! 

Meillä on lisäksi hieno kaupunki, jonka päättäjät ovat mahdollistaneet meille kaiken tämän. He ovat ymmärtäneet minkälainen pääoma yhteisöllisyys ja osallisuus on asukkaiden hyvinvoinnin ja terveyden kannalta sekä monien ongelmien ennaltaehkäisyssä.

Me teimme sen - kaikki yhdessä. Suurenmoiset kiitokset kaikille, jotka olette olleet mukana rakentamassa yhteistä hyvää. Paljon on tehty ja paljon on vielä tehtävää, mutta tästä on hyvä jatkaa. 

Nyt meillä on mahdollisuus olla ylpeitä Kotkan parhaasta kumppanuustalosta, joka sijaitsee osoitteessa Mariankatu 24, Kotka. Avajaisia vietetään 1.12.2015 klo 14–18.

Tervetuloa!

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti