11.9.2014

Ajankohtaista!



 

Sisäilmaongelmat ajavat oppilaita parakkikouluihin ja tämä lisää kuntien taloudellista ahdinkoa…..

Kunnille lisää vastuuta työttömistä. Kuntien osuuden kasvattaminen työmarkkinatuesta lisää kustannuksia 75 miljoonalla eurolla – Kotkan työmarkkinamenot nousevat nopeasti…..

Ukrainan epävakaa tilanne, Venäjän taloudellisineen pakotteineen vaikuttaa Kaakkois - Suomen talouselämään…..

Yllä muutamia päivän polttavia uutisia. Talouden heikkous, levottomuudet maailmalla ja oman elämän hallitsemattomuus synnyttää helposti monille ahdistuneisuutta, masentuneisuutta ja jopa sairauksia. Ihminen kokee olevansa yksin ja avuton. Koetaan, kuinka pieniä me oikeastaan olemmekaan.

Itse olen optimistinen ja pyrin näistä huonoista uutisista huolimatta etsimään päivittäin monia positiivisia asioita ja niitä löytyy paljon. Mitä pieni ihminen sitten voi tehdä välittääkseen enemmän ja auttaakseen enemmän? 

Voimme paljonkin! Jokaiselle meistä on tärkeää saada osakseen positiivista palautetta ja sitä voimme antaa toisillemme. Voimme kiittää, kannustaa, auttaa. Näillä pienillä asioilla on loppujen lopuksi hyvin suuri merkitys niin itsemme, kuin kanssaihmisten kannalta.  Ennen kaikkea itselle tulee hyvä mieli, kun voi tuottaa iloa muille, ja myönteisyydellä saamme positiivista vastakaikua. 

Sanotaan, että hymy sulattaa jään. Oma mottoni on: ”Asioilla on tapana järjestyä”.

Anne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti